Rouwboeketten


lazyload

Met onze RouwBoeketten, neemt U afscheid op uw eigen manier

Een rouwboeket hart is een afscheid zonder woorden

Op het gebied van rouwwerk is er heel veel. De standaardmaten, maar ook de bijzondere vormen en soms zelfs eigen ontwerpen. Het is namelijk een bijzondere manier om van iemand afscheid te nemen. Bloemen hebben nu eenmaal een troostende werking, en dat is wat u kunt gebruiken in deze tijd. Een rouwboeket in hartvorm is dan ook een prachtige manier om afscheid te nemen van iemand die u dierbaar is.

Wanneer u afscheid van iemand neemt, dan komt er al heel veel op u af. Helemaal wanneer u direct betrokken was bij de persoon die is overleden. De week van de begrafenis of crematie is een week waarin u wordt geleefd. Er moet veel geregeld worden, van de plechtigheid tot aan vervoer en van rouwkaarten tot aan iedereen persoonlijk op de hoogte brengen. Omdat er zoveel op u afkomt in deze week, is het voor u misschien moeilijk om in woorden te beschrijven van dit gemis voor u betekent. Een rouwboeket in hartvorm kan dit voor u doen. U neemt op uw eigen manier afscheid zonder dat u woorden hoeft te gebruiken.

Een rouwboeket hart is ook een vaak gebruikt rouwstuk wanneer er een kind is overleden. Het hart en vaak in combinatie met kleur gebruik staat voor het onschuldige jongen leven wat zo vroeg is overleden. Het hart staat symbool voor de liefde en daarom maakt een hartvormig rouwstuk een bijzondere indruk op een begrafenis of crematie.

 

Rouwboeketten met kwaliteits bloemen

Copyright © 2020 Sky-Flowers bv, Alle rechten voorbehouden.