Rouwbloemstukken


rouwbloemstukken

Rouwbloemstukken en rouwbloemen (met lint) bestellen en bezorgen

Voor het bestellen van rouwbloemen, rouwbloemstukken of rouwboeketten zit u bij ons direct goed. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het gehele proces. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat er eventueel iets verkeerd gaat. Al 25 jaar zorgen wij namelijk voor een keurige en tijdige levering van rouwbloemen bij een uitvaart of begrafenis. Bovendien bieden wij u een 100% tevredenheidsgarantie, en houden wij altijd rekening met het weer.

”Uw opdracht is bij ons in goede handen”

Een rouwstuk met witte rozen, een prachtig afscheid | Witte rozen in een rouwstuk een hartverwarmende boodschap

Uw wereld staat even stil, u bent iemand verloren. Naast dat u wellicht heel veel moet regelen, is het ook een tijd van veel emoties. Bloemen kunnen daarbij helpen. U kunt uw band met de persoon die is overleden vertalen in bijvoorbeeld een rouwstuk met witte rozen. De bloem die eigenlijk heel veel zegt in haar eenvoud.

Een rouwstuk met witte rozen, eenvoudig of alleszeggend?

De keuze in rouwstukken is enorm. Er zijn heel veel verschillende vormen waar u uit kunt kiezen en dan is er ook nog een oneindige keuze in het soort bloemen. Een rouwstuk met witte rozen is een rouwstuk dat past bij vele mensen en de herinnering die u wilt koesteren. Niet alleen qua persoonlijkheid, maar vaak wordt er ook gekozen voor een rouwstuk met witte rozen omdat het een neutraal rouwstuk is. Het past bij andere rouwstukken, of deze nu juist met heel veel kleuren zijn opgemaakt of één enkele kleur. U kunt kiezen voor een rouwstuk met witte rozen omdat u misschien niet weet hoe de overige rouwstukken eruit komen te zien of juist omdat u vindt dat het past bij de persoon die is overleden.

 

RouwHarten en Klassieke Bloemstukken

 

Rouwbloemstukken in vier prachtige vormen

Als eerste kunt u kiezen uit de prachtige ronde rouwbloemstukken volgens de kunststroming Biedermeier. Prachtig opgemaakt in neutrale of kleurrijke rouwbloemen. Ten tweede uit de druppelvormige rouwstukken die allen een bijzonder stijlvolle uitstraling hebben. Ten derde uit de mooie hartvormige bloemstukken: rouwbloemen recht uit het hart. En last but not least kunt u kiezen uit de prachtige elegante rouwkransen vol van liefde. Bekijk gerust de diverse boeketten.

Alle rouwbloemstukken zijn verkrijgbaar in neutrale of kleurrijke uitvoeringen (met houder), gemaakt van talloze prachtige bloemsoorten en afgewerkt met diverse sierlijke groen en blad soorten.

Witte rozen als rouwbloemstuk, een prachtig afscheid

Uw wereld staat even stil, u bent iemand verloren. Naast dat u wellicht heel veel moet regelen voor de uitvaart of begrafenis, is het ook een tijd van veel emoties. Bloemen kunnen daarbij helpen. U kunt uw band met de persoon die is overleden vertalen in bijvoorbeeld een rouwboeket met witte rozen. De bloem die eigenlijk heel veel zegt in haar eenvoud, en geschikt is voor een prachtig afscheid.

Een rouwstuk met witte rozen: eenvoudig of alleszeggend?

De keuze in rouwstukken is enorm. Ze zijn er in veel verschillende vormen, en dan is er ook nog de oneindige keuze in het soort bloemstuk. Een rouwstuk met witte rozen is een rouwstuk dat past bij vele mensen én de herinnering die u wilt koesteren. Niet alleen qua persoonlijkheid, maar juist in het geheel.

Daarnaast wordt er vaak gekozen voor rouwstukken met witte rozen omdat het een neutraal rouwstuk is. Het past bij andere rouwstukken, of deze nu juist met heel veel kleuren zijn opgemaakt of één enkele kleur. U kunt kiezen voor een rouwstuk met witte rozen omdat u misschien niet weet hoe de overige rouwstukken eruit komen te zien, of juist omdat u vindt dat het past bij de persoon die is overleden.

Al 25 jaar de specialist in rouwbloemstukken

Vraagt u zich af bij welke partij u het beste uw rouwbloemstuk (met lint) kan bestellen en laten bezorgen? Wij geven u zeven redenen waarom Rouwbloemen Direct een uitstekende keuze is:

 • 100% Tevredenheidsgarantie
 • 24/7 bereikbaar
 • Rouwkaartje naar keuze (gratis)
 • Beste prijs-kwaliteitsverhouding
 • Al meer dan 25 jaar ervaring
 • Levering op dezelfde dag is mogelijk
 • Speciale wensen mogelijk

Bekijk gerust de diverse rouwbloemstukken en boeketten van prachtige bloemen. Bestel gemakkelijk online en laat de bloemen bezorgen waar u wenst.

Rouwbloemstuk met lint bestellen

Wilt u graag een rouwbloemstuk met lint bestellen? Dan kunt u dit toevoegen aan uw bestelling. Bekijk rustig welke kleur lint en kleur tekst u het liefste wilt, welke breedte u wenst en welke tekst u er graag op wilt. U kunt ook kiezen uit acht afbeeldingen voor op uw rouwlint.

Tekstuele inspiratie voor rouwlinten en kaartjes

Wilt u een rouwbloemstuk met lint bestellen? Maar vindt u het lastig om te kiezen welke tekst u op het rouwlint of kaartje wilt plaatsen? Bekijk hieronder enkele voorbeeldteksten om afscheid te nemen, passend bij een begrafenis of uitvaart:

 • Een Laatste lieve groet
 • Ik mis je nu al
 • De hemel is een stuk rijker
 • Rust zacht
 • Heel veel liefs
 • Je zal voortleven in onze herinnering
 • Onze liefde is voor altijd
 • Goede reis
 • Onmisbaar, dat ben je voor ons
 • We houden van je
 • Woorden schieten tekort
 • Vechten hoeft niet meer, rust nu maar uit
 • Slaap lekker lieve schat
 • Onze liefde is voor altijd

Rouwbloemstukken bestellen en bezorgen

U kunt uw rouwbloemstukken op ieder gewenst tijdstip en iedere locatie laten bezorgen. Ook bij een kerk, crematorium of rouwcentrum. U hoeft dus geen rekening te houden met het ophalen van de bloemstukken. Op werkdagen of zondag voor 17:00 uur bestellen, is de volgende dag bezorgd. Onze eigen bloemschikkers zorgen er voor dat de bloemen op hun mooist zijn.

”Als u telefonisch een spoedbestelling plaatst is uw rouwbloemstuk binnen 4 uur op locatie”

Vraag vrijblijvend persoonlijk advies aan

Wij vinden het belangrijk om goed met u mee te denken bij de uitvaart of begrafenis. Graag geven wij u persoonlijk advies betreft de kleuren en de rouwstukken. Zo weet u precies wat welke rouwstukken u het beste kunt bestellen. Bel ons op +31 297 228 202 of +31 6 152 215 95, of mail ons via info@sky-flowers.nl. Wij staan u graag te woord.

Copyright © 2020 Sky-Flowers bv, Alle rechten voorbehouden.