Complete Arrangementen


lazyload

Onze missie

Onze missie is u als nabestaande zo goed mogelijk te begeleiden, te inspireren en te bedienen als het gaat om een begrafenis of crematie van iemand die u lief was. Een hecht team van mensen staat klaar om naar uw wensen te luisteren en deze te vertalen naar een prachtig eindresultaat.

Door onze passie voor het vak is voor ons niets te gek. Heeft u vragen over de kosten van een rouwstuk, de mogelijkheden met betrekking tot het gebruik van bepaalde bloemen of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op via de contactpagina. Samen kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

" U neemt maar één keer afscheid, daar zijn wij ons heel bewust van."

Wanneer u te maken heeft met een verlies, en als laatste eerbetuiging kiest voor een mooi rouwwerk in hartvorm of een andere vorm, dan is het belangrijk dat u wensen worden nageleefd. Kies daarom ook altijd voor een bloemist die weet wat hij of zij doet, die kennis heeft van rouwwerken en bovenal luistert naar uw wensen. Voor u is het belangrijk dat u op een passende manier afscheid kan nemen met een prachtig rouwwerk wat daarbij past. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw rouwwerk in hartvorm of een ander soort rouwwerk met de juiste precisie wordt gemaakt en verzorgd. Wij hebben de kennis en de passie in huis en helpen u graag bij dit belangrijke moment.

Copyright © 2020 Sky-Flowers bv, Alle rechten voorbehouden.